woensdag 11 februari 2009

Kerstkaravaan

...een jaarlijks weerkerend evenement : de rit van Madrid naar Leuven met Kerst! Dit jaar (omdat Kerstmis op donderdag viel) reed ik eerst op m'n eentje naar Baskenland, Gonzalo's vader ophalen; Gonzalo vloog over op 24/12/'08. De rit zelf viel goed mee : het weer was gewoonweg schitterend. De vlucht van Gonzalo was eerder een tegenvaller. Door technische pech kon het vliegtuig geen passagiers meenemen naar Brussel (enkel de valiezen konden mee!) en de passagiers vlogen naar Zaventem op andere vliegtuigen; dat van Gonzalo kwam van Málaga. 4 uur later dan voorzien stond hij dan toch op Zaventem.
Onze traditionele kerstavondmaaltijd met Onsma & Onzepa en Eugenio was gelukkig al voorbereid. De nog traditionelere kerstdagfestiviteiten met OnzeJan&co, evenwel zonder Sofie en Koen (op reis in Azië), maar voor de eerste keer met Judith die Carl vergezelde, was erg gezellig.
Nauwelijks 2 dagen later keerden we met z'n drieën samen terug naar Spanje. We stopten in Bordeaux voor de nacht. Daar genoten we van een erg lekkere maaltijd en van de (kerst)verlichting in het toeristisch centrum van de stad. Op zondagnamiddag waren we weer "thuis".

Geen opmerkingen: