dinsdag 25 maart 2008

Weekendje samen in België

Wanneer Gonzalo even naar België kan komen, probeer ik steeds interessante dingen (zeker voor hem!) op de agenda te plaatsen.

Ons weekendje in februari had dus z'n portie "familie" met een etentje met z'n allen in resto Turquoise aan de Leuvense vest (en een after-dinner bij Onzejan met een veel te lange presentatie van onze vakantiefoto's van onze laatste vakantie in Zuid-Amerika...mea culpa ;-) ), z'n portie "vrienden" met een ritje naar Geel naar Wims flat, z'n portie "muziek" met een uitje naar The Spirit of 66 in Verviers voor een uiterst geslaagd concert van Wishbone Ash, z'n portie "biercultuur" met een bezoekje aan het bierfestival van Putte (waar we ons beperkten tot een drietal bieren die we zelfs van horen niet kenden) én z'n portie "sightseeing" met een kort bezoek aan Maastricht.

Wishbone Ash in actie met beelden uit de oude doos op scherm

Minckelers : voor de uitvinder van het stadsgas niets minder dan een monument mét gas!

En wat je ons niet kunt afnemen tijdens deze weekends : het kopje koffie in de koffiespeciaalzaak in de Leuvense Parijsstraat, het glas trappistenbier in het Buurthuis in Korbeek-Lo, de maatjes die we kopen aan het viskraam op de zondagmarkt van Heverlee. Zálig!

Geen opmerkingen: