woensdag 10 juni 2009

Hardrockgeweld (of is het eerder -nostalgie?) ...ik verkies de boquerones en pulpo!

Antonio had een ticket bemachtigd voor het concert van AC/DC, en ook eentje (al geldt dat verkleinwoord m.i. niet wanneer dat meer dan 70€ kost!) voor Gonzalo. Meteen de ideale gelegenheid om de mannen "op te wachten" nabij het Calderón-stadion in de flat van Carlos en Nines en daar te genieten van een waar festijn met allerbei beestjes uit de zee! (Antonio heeft anisakis en mag die dingen dus niet eten)

Gefrituurde boquerones, calamares in een licht sausje, pulpo...allemaal lekker, zeker met de Luxemburgse Rivaner die ik meegebracht had. Julia, de dochter van Carlos & Nines volgt flamencolessen en liet ons een stukje zien van haar dansje dat ze op dinsdag zou opvoeren. Door het open raam hoorden we alleen het brullende publiek, stukken van Highway to Hell (bis) en wat vuurwerk toen het allemaal over was. Om iets voor 1am kwamen de mannen erdoor. Antonio was nog steeds enthousiast, Gonzalo vond het allemaal overdreven (opwarmer The Answer had niet echt de kW om goed voor de dag te komen, veel te veel gitaarsolo's van Agnus Young en bijlange niet van dezelfde kwaliteit als die van Joe Bonamassa enkele dagen voordien) en wilde wel weten of er nog wat te eten viel...dat viel mee!
Ik weet het natuurlijk niet zeker, maar ik denk dat Gonzalo een obscuur groepje in een kleine club verkiest boven een stadionconcert...

Geen opmerkingen: